Poezenoppas zonder poespas

Postzegellanden

Inmiddels is mijn postzegelverzameling met katten uitgegroeid tot meer dan  60 landen. Bijna het gehele alfabet wordt afgedekt. Uitzonderingen zijn de Q, W, X en Y.
De Q en W leveren nog niets op omdat ik (nog) geen zegels heb uit Quatar, Wales en Wit-Rusland. Er blijken geen landen te bestaan die beginnen met de letter X. Voor Yemen, kijke men onder J, omdat de Nederlandse spelling wordt aangehouden. 

Een ander opvallend feit is dat ik geen postzegels heb uit sommige Europese landen, zoals: Estland, Letland en Litouwen, Noorwegen, Italië, Griekenland, Portugal en Slovenië. Zouden ze in die landen niet van katten houden?

Alle postzegels zijn inmiddels min of meer gesorteerd, maar moeten nog wel gefotografeerd of gescand, de hele grote, worden. Daarna zullen ze op deze pagina's te zien zijn. Van lieverlee wordt het aantal landen per letter van het alfabet dan uitgebreid. Zoals nu al Denemarken en Duitsland, Finland en Frankrijk respectievelijk IJsland en India via één toetsklik te bereiken zijn, zo zullen meerdere landen een toets delen.

Mogelijk ga ik later nog over op een indeling per continent. Dat kan het zoeken nog iets doelgerichter maken voor mensen, die landspecifiek iets verzamelen.

 

Q W E R T Y U I O P A S D F G H J K L Z X C V B N M

Type op het toetsenbord hiernaast de beginletter van het land om postzegels te bekijken .

 

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
kodowanie html5 css, projektowanie stron internetowych , PSD2HTML, PSD HTML, proste strony www, cięcie PSD, tworzenie stron,