Poezenoppas zonder poespas

Een GetSimple Website

Jaar 2014

In het jaar 2014 stond er in NRC Handelsblad een artikel over mij. Daar hebben meer dan tien mensen op gereageerd. Voor drie kon ik nog dat jaar ruimte vinden om op de katten te passen.

Rotterdam | Geplaatst op 12-09-2014

Wij zijn Paulus op het spoor gekomen via een stukje over hem en zijn werk in NRC Handelsblad. Hij leek ons de ideale oppas voor onze 3 katten. Na een plezierige en ontspannen kennismaking bleek Paulus bereid tijdens onze vakantie in ons huis te verblijven. We hebben ons geen betere oplossing kunnen wensen. Paulus doet zijn werk met hart en ziel. Hij zorgt fantastisch voor huis en kat. Problemen (in ons geval een kapot voordeurslot) lost hij op zonder er ook maar een woord vuil aan te maken. Het huis is nog nooit zo netjes geweest. Onze Mac werkt ineens een stuk sneller. En bovenal; de katten waren gelukkig en ontspannen en zagen er stralend uit (dankzij de dagelijkse borstelpartijen).

Wat erg leuk is; Paulus wekt geen opgenblik de indruk zijn werk als een verplichting te zien. Een geweldig mens. We doen graag weer een beroep hem.

 

Leiden | Geplaatst op 23 okt. '14 

Wat fijn dat er mensen zoals Paulus zijn! Iemand die op je kat past en hem super fantastisch verzorgt, met je meedenkt en ook nog eens op je huis past! Een kat uit zijn vertrouwde omgeving plaatsen kan voor het beestje zeer stressvol zijn...Gelukkig gaat Paulus in je huis, hij onderhoudt het en, het allerbelangrijkste, hij past of je kattenvriend. Mizzi was supergelukkig met hem! Paulus, erg veel dank. Mizzi kijkt al naar de volgende keer uit....